Ομιλία Αικατερίνης Πολυμέρου-Καμηλάκη για τη σπουδαιότητα του ψωμιού στην ιεραρχία της διατροφής
Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011
Τη σπουδαιότητα του ψωμιού-άρτου στην ιεραρχία της διατροφής, τα είδη και τις ποικίλες ονομασίες του, καθώς και τις χρήσεις του στον κύκλο της ζωής και στον κύκλο του χρόνου θα παρουσιάσει στην ομιλία της η κ. Αικατερίνη Πολυμέρου-Καμηλάκη, Διευθύντρια του Κέντρου Έρευνας Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου στις 6:30 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Σταδίου Τεγέας. Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση για τις προοπτικές ανάπτυξης της τοπικής παράδοσης σήμερα. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι μαθήτριες του τμήματος μαγειρικής, με διαφορετικά είδη ψωμιού που θα παρασκευάσουν οι ίδιες.